Wat wij leveren

Onze services

Wij leveren
producten voor:

Vragen?

We beantwoorden al uw vragen.

Graag een offerte?

Vraag All Access Services vrijblijvend naar een offerte, we nemen snel contact op en sturen dan de juiste informatie toe.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Wij leveren voor huizen, bedrijven en winkels professionele alarmsystemen en brandbeveiliging. Dit traject verzorgen we van begin tot eind. Van het ontwerp voor bijvoorbeeld telefonie tot de aanleg en installaties van intercominstallaties, signalering en ontruiming instrumenten en andere domotica producten zoals inbraakbeveiliging verzorgen.

We regelen niet alleen de installatie, we doen ook het onderhoud en beheer via een 24/7 service. Al onze alarmsystemen worden veilig weggewerkt en zijn zeer gebruikersvriendelijk. U kunt dus altijd rekenen op topkwaliteit en service.

Een inbraakbeveiligingssysteem kunt u heel goed combineren met branddetectie en andere sensoren, ook voor thuis zijn we op alle facetten voorzien, van camerabewaking zoals buitencamera´s, verborgen camera´s, infrarood systemen en alles wat met IoT te maken heeft. Wij bieden consumenten ook full service contracten aan, zodat de installaties jaarlijks goed worden onderhouden.

Beveiliging hoeft niet altijd op te vallen. Een goed voorbeeld is een stil alarm, dat is beter voor de omgeving, maar ook voor veiliger voor personen.

Het kan paniek voorkomen. Dat is vooral belangrijk in openbare gebouwen waar veel mensen samenkomen, maar ook in winkels is het een goed middel om personeel veilig te houden. Via een SOS alarmknop gaat er dan een noodsignaal naar de beveiligers.

Zelfs Thuis kunt u er voor kiezen om alleen de meldkamer op te hoogte te stellen of alleen een het flitsalarm in te stellen als u op vakantie gaat. Zo weten de juiste personen direct wat er aan de hand is.

 

Blijf veilig dankzij de kracht van een stille alarm.

Toonaangevend!

wij leveren  topkwaliteit beveiligingsdiensten en oplossingen aan door heel Nederland.