Maak kennis met de ESO opleiding en de snel cursus voor BHV’ers.

U kunt met een gerust hart investeren in uw veiligheid met onze professionele beveiligingsdiensten. Wij snappen hoe belangrijk het is om een optimale veiligheid te garanderen en onze beveiligers zijn hierin speciaal opgeleid. Ons team heeft voor veel situaties de juiste mensen.

Wanneer u vandaag nog contact met ons opneemt zullen wij u helpen bij het maken van de juiste keuzes. Weet dat u op ons kunt vertrouwen en dat wij er alles aan zullen doen om iedereen veilig te houden.

De vraag naar beveiligers groeit en wij groeien mee.

In de samenleving waarin veiligheid een steeds grotere rol speelt, groeien ook de behoeftes aan professionele beveiligers. Die zijn gespecialiseerd op vele vlakken. Of het nu gaat om het beschermen van bedrijven, evenementen of individuen, een beveiliger is van onschatbare waarde om de veiligheid te waarborgen. 

Wij zoeken de juiste mensen.

Het belang van een professionele beveiliger kan niet worden onderschat. Een professionele beveiliger beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om dreigingen te herkennen en te voorkomen. Zij zijn in staat om adequaat te reageren op noodsituaties en kunnen ervoor zorgen dat uw bedrijf of evenement vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week veilig is.

Echter, niet zomaar iedereen kan de rol van een beveiliger op zich nemen. Het is essentieel om te voldoen aan de opleidingseisen die worden gesteld aan beveiligers. Een gedegen opleiding zorgt ervoor dat beveiligers over de benodigde kennis beschikken op het gebied van veiligheid, wetgeving en het gebruik van een breed scala aan beveiligingstechnieken. Het hebben van de juiste certificeringen en licenties is ook van belang om te voldoen aan de wettelijke eisen.

Kies voor veiligheid en investeer in een professionele beveiliger. Hier bij All Access Services begrijpen we het belang van hoogwaardige beveiliging en bieden we de beste beveiligers met de juiste opleiding en ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw bedrijf, evenement of persoonlijke veiligheid te waarborgen.

cursus bhv certificaat beveiliging snelcursus 2000x1293
Is het weer tijd voor de jaarlijkse BHV cursus?
Behaal hier je erkende BHV-certificaat!
€ 125,-
nu voor € 55,-
5/5
Werk jij straks als ESO-beveiliger op de vetste festivals? Volg dan deze ESO video opleiding!
€ 400,-
nu voor € 250,-
5/5

Gecertificeerd en Getraind personeel.

Al onze beveiligingsmedewerkers zijn gecertificeerd en goed opgeleid om elke locatie te bewaken. Met duidelijk toezicht voorkomen we diefstal en vandalisme en handelen we dienovereenkomstig in geval van een indringer.

Onze bewakers houden niet alleen toezicht via CCTV-beelden, ze voeren regelmatig patrouilles uit. Dat doen we zowel binnen als buiten & buiten of tijdens de  openingstijden. Zo kunnen ze ook toegangscontroles uitvoeren als onderdeel van de dagelijkse taken.

Voor een optimale beveiliging van uw eigendom / locatie maken we graag een offerte. 

Neem daarom gerust vandaag nog contact met ons op.