Persoonsbeveiliging

Politici, artiesten en zakenmensen zijn steeds vaker het doelwit van afpersing, bedreiging en geweld. All Access Services beschermt deze personen en/of hun eigendommen, zodat ook zij zich veilig kunnen bewegen.

Wat wij doen.

Om te ontdekken op welk gebied een persoon beveiliging nodig heeft, voeren wij een risicoanalyse uit. Aan de hand van de uitkomst hiervan bespreken we met u hoe we de persoonsbeveiliging het beste kunnen vormgeven. We kunnen deze beveiliging zichtbaar of onopvallend doen, al naargelang uw wensen. Uiteraard staat alles altijd in het teken van de veiligheid van de te beveiligen persoon. Naast persoonsbeveiliging bieden wij ook chauffeursdiensten, die in combinatie gebruikt kunnen worden.

ervaren beveiligers

Onze mensen hebben de juiste kennis en ervaring om elke persoon te beschermen in allerlei situaties. Naast optimale persoonsbeveiliging kunt u ook rekenen op absolute discretie.

Diensten.

Heeft u (of iemand in uw omgeving) beveiliging nodig? Laten we uw wensen bespreken in een vrijblijvend gesprek. Beveiliging voor is voor ons altijd maatwerk. Wij bieden tevens de onderstaande diensten aan voor uw bedrijf.

Wij maken graag een plan op maat voor u of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

offerte

Locatie

Telefoon

Alarmopvolging

Wanneer het alarm van uw bedrijf afgaat, zijn onze objectbeveiligers snel aanwezig en zij handelen daadkrachtig en adequaat….

Controlerondes

Wij spreken van specifieke rondes wanneer er een bepaald doel wordt nagestreefd. Na het einde van een feestavond bijvoorbeeld controleren of er nog apparaten op hun plek staan en of ramen en deuren goed afgesloten zijn.

global-data-security-personal-data-security-cyber-data-security-online-concept-illustration-internet-security-information-privacy-protection_1150-37375

Sluitrondes

Laat beveiligers sluitrondes lopen in en om uw bedrijfspand dan worden onveilige en verdachte situaties snel ontdekt.

Collectieve beveiliging

Bedrijven en industrieterreinen zijn buiten de kantooruren erg verlaten, waardoor criminelen hun kans zien om in te breken. Collectieve beveiliging van deze terreinen is ideaal om dit tegen te gaan.

.