Bouwbeveiliging

Bouwterreinen zijn regelmatig doelwit van diefstal en vandalisme. Door hun afgelegen ligging, slechte verlichting en de relatief gemakkelijke manier om het terrein te betreden.. Vooral ‘s nachts en ‘s weekends liggen de risico’s op de loer. All Access Services beschermt jouw bouwterrein tegen deze risico’s!

Wat wij doen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw bouwlocatie te beveiligen? Zoek niet verder! Wij zijn specialist op het gebied van beveiliging, ook voor uw voor bouwlocatie. Wij begrijpen namelijk dat de beveiliging van uw waardevolle spullen essentieel is om het bouwproject succesvol en zonder zorgen te laten verlopen.

Een bouwterreinen staat vol met dure machines en materialen. Elk jaar wordt er voor miljoenen euro’s gestolen of vernield door mensen die hier niets te zoeken hebben. Wij zorgen voor de juiste verlichting en plaatsen cameratoezicht, zodat uw bouwplaats veilig en vertrouwd kan worden achtergelaten. 

Onze camera’s zijn uitgerust met sensoren die elke beweging opmerken.

 

VCA-gecertificeerd Personeel.

Al onze bouwbeveiligers zijn VCA-gecertificeerd en getraind om uw bouwlocatie te bewaken. De duidelijk aanwezige beveiligers houden dieven en vandalen tegen en treden adequaat op wanneer er toch een indringer verschijnt. Onze mensen houden de camerabeelden in de gaten en lopen controlerondes buiten de openingstijden. Tijdens de bouwwerkzaamheden doen zij desgewenst toegangscontrole van bezoekers van uw bouwterrein. Voor optimale beveiliging van uw bouwlocatie maken wij graag een plan op maat. Neem hiervoor zeker contact op, zodat we uw wensen kunnen bespreken in een vrijblijvend gesprek.

 

Wij maken graag een plan op maat voor u of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

offerte

Locatie

Telefoon