Havenbeveiliging

Een havenbedrijf is een kwetsbaar doelwit voor criminelen. De schade door criminele activiteiten kan elk jaar oplopen tot miljoenen euro’s. Beveiliging van havens is complex en er gelden strenge eisen voor de procedures, de processen en het personeel. Wij stellen samen met u een veiligheidshandboek op en u kunt rekenen op onze goed getrainde, gecertificeerde havenbeveiligers.

Wat wij doen.

Wanneer er internationale vrachtschepen in uw haven komen met een gewicht vanaf 500 ton, krijgt u te maken met de International Ship and Port Security-code (ISPS). Deze ISPS-code geldt ook voor het aanmeren van internationale passagiersschepen of mobiele boorplatforms. Wij zorgen voor een helder veiligheidshandboek en organiseren ISPS-oefeningen. Uiteraard leveren wij specifiek getrainde havenbeveiligers die op de hoogte zijn van de benodigde kennis over wetten en regels.

gecertificeerd Personeel

Al onze beveiligers zijn gecertificeerd en getraind om uw  locaties en objecten te bewaken. De aanwezige beveiligers houden dieven en vandalen tegen en treden adequaat op wanneer er toch een indringer verschijnt.

In samenspraak met u stellen wij een veiligheidshandboek op maat samen. Hierin staan de bouwkundige, elektronische en organisatorische maatregelen die vereist zijn voor de ISPS-code. 

Onze diensten.

Beveiliging is voor ons altijd maatwerk. Wilt u weten welke diensten we allemaal kunnen leveren. Vraag dan in het formulier hieronder om meer informatie. 

 

Wij maken graag een plan op maat voor u of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

offerte

Locatie

Telefoon