Objectbeveiliging

Uw bedrijfspand, medewerkers, inboedel en bedrijfsinformatie verdienen de beste bescherming. Wij zijn gespecialiseerd in de beveiliging van uw bedrijf.

Als ondernemer wilt u niet dat er iets gebeurt met uw werknemers, het bedrijfspand, de inboedel, dure apparatuur, voorraad en bedrijfsinformatie. Naast gepaste maatregelen als brandveiligheid en BHV kan er meer nodig zijn. Zowel voor, tijdens als na openingstijden. Onze ervaren en gedegen getrainde beveiligers staan 24 uur per dag en waar nodig 7 dagen per week klaar om uw bedrijf, terrein en waardevolle eigendommen te bewake

Ervaren objectbeveiligers.

Onze gedegen opgeleide en ervaren objectbeveiligers zijn werkzaam in heel Nederland. Zij kunnen snel schakelen en optreden in het geval van een onveilige situatie. Al naargelang uw wensen zijn zij 24 uur per dag in te zetten voor de beveiliging van uw bedrijf.

Wat wij doen.

Wij beveiligen uw bedrijf tegen diefstal, fraude en vernieling. Onze objectbeveiligers zijn in te zetten voor het uitvoeren van openingsrondes, de controle van in- en uitgaande goederen, receptiedienst, toegangscontrole en alarmopvolging. Ook op grotere schaal zijn zij in te zetten. Bijvoorbeeld voor het bewaken van een compleet industrieterrein.

Wij maken graag een plan op maat voor u of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

offerte

Locatie

Telefoon