Recreatiebeveiliging

Tijdens de vakantieweken worden recreatie- en vakantieparken overstroomd met mensen die vakantie komen vieren. Mensen uit binnen- en buitenland, met allemaal hun eigen karakter en eigenaardigheden. Zoveel verschillende mensen dicht op elkaar kan helaas ook wel eens botsen en escaleren. Om uw recreatiepark veilig en leuk te houden, staat All Access Services voor u klaar!

Wat wij doen.

Net als de politie de straten van dorpen en steden veilig houdt, doen wij dit voor uw recreatie- of vakantiepark. Wij houden toezicht op het park, handhaven de geldende regels en doen controles zoals de open en sluitrondes. Onze recreatiebeveiligers zijn in te zetten op parken, in het casino of bioscoop, bij zwembaden, pretparken en grote (betaalde) speeltuinen.

Gezinsvriendelijke beveiligers.

Uiteraard zijn onze beveiligers goed getraind om uw recreatiepark zo veilig mogelijk te houden. Zij zijn opgeleid om situaties juist in te schatten en waar nodig in te grijpen. We zijn zelfs in het bezit van een BHV-certificaat om eerste hulp te verlenen en te assisteren bij brand of andere calamiteiten.

Wij maken graag een plan op maat voor u of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

offerte

Locatie

Telefoon

Alarmopvolging

Wanneer het alarm van uw bedrijf afgaat, zijn onze objectbeveiligers snel aanwezig en zij handelen daadkrachtig en adequaat….

Controlerondes

Wij spreken van specifieke rondes wanneer er een bepaald doel wordt nagestreefd. Na het einde van een feestavond bijvoorbeeld controleren of er nog apparaten op hun plek staan en of ramen en deuren goed afgesloten zijn.

global-data-security-personal-data-security-cyber-data-security-online-concept-illustration-internet-security-information-privacy-protection_1150-37375

Sluitrondes

Laat beveiligers sluitrondes lopen in en om uw bedrijfspand dan worden onveilige en verdachte situaties snel ontdekt.

Collectieve beveiliging

Bedrijven en industrieterreinen zijn buiten de kantooruren erg verlaten, waardoor criminelen hun kans zien om in te breken. Collectieve beveiliging van deze terreinen is ideaal om dit tegen te gaan.

.