Uitvaartbeveiliging

Een overlijden is een enorm verdrietige gebeurtenis, waarbij al uw aandacht uitgaat naar afscheid nemen tijdens de uitvaart. Helaas zien inbrekers een uitvaart steeds vaker als het perfecte moment om zich toegang te verschaffen tot uw huis om uw kostbaarheden weg te nemen. Ze scannen rouwadvertenties om te ontdekken wanneer u afwezig bent en slaan dan hun slag. All Access Services beveiligt uw woning, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is.

Wat wij doen.

Wij zorgen dat woningen bewaakt worden tijdens de uitvaart. Niet alleen die van u als nabestaande, maar ook het huis van de overledene en andere objecten zoals garages. Onze beveiligers zijn in zichtbare of juist onopvallende auto’s bij de betreffende woning(en) in de buurt en houden alle kostbaarheden veilig. Zo werken we preventief en waar nodig wordt ingegrepen door onze uitvaartbeveiligers.

Helaas zijn bij sommige uitvaarten ook beveiligers nodig om aanwezig te zijn bij de plechtigheid zelf. Door hoog oplopende emoties of mogelijk dreigende situaties. Wij zorgen dan voor getrainde beveiligers op locatie, die preventief aanwezig zijn en waar nodig kunnen optreden.


Uitvaart beveiliging

Wij leveren onze meest ervaren beveiligers bij een uitvaart. Zij controleren bijvoorbeeld of alle ramen en deuren bij uw (tijdelijk) verlaten woning goed gesloten zijn en doen op meerdere momenten rondes om uw huis en door de straat.

Onze beveiligers houden zich voornamelijk op de achtergrond. Maar soms lopen de gemoederen hoog op. Wanneer er een situatie ontstaat waarbij wij onze training en ervaring als uitvaartbeveiliger kunnen inzetten, zullen we gepaste maatregelen nemen om de rust weer te doen terugkeren. 

Ook zijn onze beveiligers inzetbaar voor het reguleren van een eventueel grote toestroom van bezoekers of de aanwezigheid van de pers in goede banen leiden.

Heeft u hulp nodig bij de beveiliging van uw onroerend goed tijdens een uitvaart? Wij helpen u in deze moeilijke periode om u hierin te ontzorgen. 

In een vrijblijvend gesprek bespreken we wat wij voor u kunnen betekenen.


Onze diensten.

Beveiliging voor een uitvaart is voor ons altijd maatwerk. Wij bieden tevens de onderstaande diensten aan

Alarmopvolging

Wanneer het alarm van uw bedrijf afgaat, zijn onze objectbeveiligers snel aanwezig en zij handelen daadkrachtig en adequaat….

Controlerondes

Wij spreken van specifieke rondes wanneer er een bepaald doel wordt nagestreefd. Na het einde van een feestavond bijvoorbeeld controleren of er nog apparaten op hun plek staan en of ramen en deuren goed afgesloten zijn.

global-data-security-personal-data-security-cyber-data-security-online-concept-illustration-internet-security-information-privacy-protection_1150-37375

Sluitrondes

Laat beveiligers sluitrondes lopen in en om uw bedrijfspand dan worden onveilige en verdachte situaties snel ontdekt.

Collectieve beveiliging

Bedrijven en industrieterreinen zijn buiten de kantooruren erg verlaten, waardoor criminelen hun kans zien om in te breken. Collectieve beveiliging van deze terreinen is ideaal om dit tegen te gaan.

.

Wij maken graag een plan op maat voor u of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

offerte

Locatie

Telefoon