Hotelbeveiliging

 

Als hoteleigenaar wilt u dat uw gasten een prettige, comfortabele ervaring beleven. Dit omvat niet alleen fijne bedden, maar ook een goede, zorgeloze nachtrust. Het gevoel dat ze thuis ook hebben. Onze beveiligers bieden uw gasten dat gevoel. Zij garanderen een veilige, gastvrije omgeving. Zowel overdag, ‘s avonds en ‘s nachts.

 

Wat wij doen.

Wij waarborgen voor u de veiligheid van de gasten, medewerkers en bewaken alle eigendommen van uw hotel. wij zijn getraind om verdachte personen en situaties te observeren en hierop met gepaste discretie te reageren. Concreet houdt dit in dat we voor u  regelmatig patrouilleren door het hotel en in de omgeving, ook kunnen we voor u de toegang van het hotel bewaken en controleren wie het terrein betreedt.

Verder zijn onze onze hotelbeveiligers ook opgeleid om uw  beveiligingsapparatuur, zoals bewakingscamera’s, toegangssystemen en alarmsystemen te bedienen. Zij zorgen dat deze allemaal zo efficiënt mogelijk werken en springen in wanneer er een alarm afgaat.

Onze beveiligers zijn goed opgeleid om gasten te helpen in noodsituaties, zoals bij een brand of een medische noodgeval. Ze zijn het eerste aanspreekpunt voor gasten die zich onveilig of bedreigd voelen, en zoeken naar de beste oplossing om de situatie op te lossen.

Werkzaamheden hotelbeveiligers

Onze beveiligers kunnen ingezet worden voor diverse taken, zoals:

  • Ontvangen en informeren van gasten.
  • Surveillance, specifiek gericht op brandveiligheid en eventuele calamiteiten in en om het hotel.
  • Toegangs- en uitgangscontrole.
  • Receptie en nachtreceptie.
  • Openings-, brand- en sluitrondes lopen.
  • Handelen bij ordeverstoring, zoals geluidsoverlast, problemen tussen gasten of diefstal.

Wij maken graag een plan op maat voor u of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

offerte

Locatie

Telefoon