Chauffeursdiensten

U reist graag veilig en comfortabel van A naar B. Wij hebben gecertificeerde chauffeurs die u op professionele wijze van uw begin- naar eindbestemming brengen. In een luxe auto, zo nodig met een persoonsbeveiliger en uiteraard altijd in opperste discretie.

Wat wij doen.

Wanneer u veel moet reizen, is het prettig om dit zo snel, veilig en comfortabel mogelijk te doen. Een van de grote voordelen van onze chauffeursdiensten, is dat u zich tijdens de reis geen zorgen hoeft te maken over eventuele files of navigatie. U kunt deze tijd gebruiken om nog wat te werken of juist even helemaal te ontspannen.

Voor elke gelegenheid

Privéchauffeur
Maakt u vaker gebruik van onze chauffeursdiensten, dan kan het prettig zijn om altijd dezelfde chauffeur achter het stuur te hebben. Zo hebt u altijd een bekend gezicht achter het stuur en iemand die weet wat uw wensen en voorkeuren zijn. Onze privéchauffeurs zijn representatief, rijvaardig en communicatief vaardig.

Directiechauffeur
Bent u als directeur veel onderweg, dan is een directiechauffeur de perfecte oplossing. Onze mensen brengen u vlot, veilig en comfortabel naar uw afspraken, zodat u zich volledig kunt richten op uw werk. Directiechauffeurs van All Access Services hebben een speciaal rijbewijs (CCV-D1) en zijn gegarandeerd discreet.

Security-chauffeur
Onze security-chauffeurs hebben naast de juiste rijopleiding ook een opleiding tot beveiliger gevolgd. Dit maakt dat zij onveilige of risicovolle situaties snel herkennen en hier snel op kunnen anticiperen. Zij zijn o.a. getraind in ontsnappingstechnieken, rijden op hoge snelheid of in formatie en specifieke in- en uitstapprocedures. 

Chauffeursdiensten voor artiesten
Als artiest rijd je vaak van optreden naar optreden. Soms zelfs van de ene naar de andere kant van het land. Om tussen die optredens uw rust te pakken, is een chauffeur van All Access Services de perfecte oplossing. Onze representatieve chauffeurs zorgen voor snel, veilig en comfortabel vervoer. Geheel volgens uw logistieke schema brengen wij u naar elk optreden in de Benelux. Uiteraard kunt u rekenen op absolute discretie voor, tijdens en na de reis.

Weten welke chauffeursdienst het beste aansluit op uw wensen?
Neem vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek!

Vraag via dit formulier een offerte aan, we maken graag een plan op maat voor u of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Offerte

Locatie

Telefoon