Zorgbeveiliging

Bouwterreinen zijn regelmatig doelwit van diefstal en vandalisme. Door hun afgelegen ligging, slechte verlichting en de relatief gemakkelijke manier om het terrein te betreden.. Vooral ‘s nachts en ‘s weekends liggen de risico’s op de loer. All Access Services beschermt jouw bouwterrein tegen deze risico’s!

Wat wij doen.

De meeste zorginstellingen zijn zeer toegankelijk. Voor mensen die er verblijven, werken of op bezoek komen, maar helaas ook voor kwaadwillende personen. Daarnaast zorgen emoties als agressie, wanhoop of onbegrip om uiteenlopende redenen voor dreigende situaties. Wij zorgen dat iedereen in en om uw zorginstelling op een veilige en vertrouwde manier beschermd wordt.

 

Onze zorgbeveiligers

Wij zijn uitgebreid getraind om juist te handelen tijdens de meest diverse incidenten. Elke medewerker is zich bewust van de grote mate van mensgerichtheid die vereist is in deze specifieke sector. 

Zorgbeveiligers kunnen feilloos situaties inschatten, tonen empathie en initiatief en weten op de juiste wijze te communiceren. Zij zijn inzetbaar voor o.a. toegangs- en goederencontrole, nachtbeveiliging en dag- en nachtreceptie. 

Onze beveiligers zijn gastvrij, maar kunnen ook kordaat en streng optreden wanneer dit nodig is. Alle zorgbeveiligers van All Access Services zijn EHBO-gecertificeerd.

 

Onze diensten.

Beveiliging voor is voor ons altijd maatwerk. Wij bieden tevens de onderstaande diensten aan voor uw bedrijf.

 

Wij maken graag een plan op maat voor u of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

offerte

Locatie

Telefoon