Nachtbewaking

Al uw waardevolle eigendommen, bedrijfspand(en), bouwterreinen en gebouwen kunt u door ons dag en nacht laten bewaken. Wij hebben voor elk project de juist opgeleide mensen in huis om u een totaalpakket op maat te leveren.

Een van de belangrijkste voordelen van nachtbewaking is preventie. De aanwezigheid van beveiligingspersoneel schrikt potentiële indringers af en voorkomt mogelijk criminele activiteiten zoals diefstal, vandalisme of ongeoorloofde toegang. Het hebben van professionele bewakers die getraind zijn om verdachte activiteiten te herkennen en de juiste interventies toe te passen, vermindert de kans op veiligheidsproblemen aanzienlijk.

 

Wat wij doen.

Zoals bij al onze diensten is nachtbewaking van uw bedrijf of eigendommen op maat te leveren. Aan de hand van uw wensen en eisen stellen we samen een plan op, dat we regelmatig zullen evalueren. Zo weet u zeker dat u altijd de meest effectieve nachtbewaking krijgt. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.

 

Combinatiepakket.

Om uw eigendommen en onroerend goed zo optimaal mogelijk te bewaken, bieden wij een combinatiepakket. Wij leveren ervaren, goed getrainde nachtbeveiligers en een camerawagen op locatie. Hierdoor kan bij verdachte situaties direct worden ingegrepen. 

Of het nu gaat om een inbraakpoging, brand of medisch probleem, beveiligingspersoneel kan onmiddellijk reageren en de nodige stappen nemen om de situatie onder controle te krijgen. Dit snelle reactievermogen kan levens redden en schade beperken.

Wij maken graag een plan op maat voor u of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

offerte

Locatie

Telefoon

Alarmopvolging

Wanneer het alarm van uw bedrijf afgaat, zijn onze objectbeveiligers snel aanwezig en zij handelen daadkrachtig en adequaat….

Controlerondes

Wij spreken van specifieke rondes wanneer er een bepaald doel wordt nagestreefd. Na het einde van een feestavond bijvoorbeeld controleren of er nog apparaten op hun plek staan en of ramen en deuren goed afgesloten zijn.

global-data-security-personal-data-security-cyber-data-security-online-concept-illustration-internet-security-information-privacy-protection_1150-37375

Sluitrondes

Laat beveiligers sluitrondes lopen in en om uw bedrijfspand dan worden onveilige en verdachte situaties snel ontdekt.

Collectieve beveiliging

Bedrijven en industrieterreinen zijn buiten de kantooruren erg verlaten, waardoor criminelen hun kans zien om in te breken. Collectieve beveiliging van deze terreinen is ideaal om dit tegen te gaan.

.