Wij leveren losse medewerkers en hele teams!

Brandwacht

De onverschrokken helden die onmisbaar zijn bij het voorkomen van gevaarlijke situaties.

mangat inspectie

Mangatwacht

Waarborg de veiligheid van uw werknemers en bewaak besloten ruimtes. Wij houden toezicht op naleving van de regels.

EHBO & BHV

Bedrijfshulpverleners, ook met EHBO taining die inzetbaar zijn voor eerste hulp bij ongelukken.

ehbo hulp van All Access Services

Een goed uitgerust team met BHV'ers zijn een waardevolle aanwinst voor elke organisatie.

Bedrijven streven er voortdurend naar om iedereen een veilige omgeving te bieden. Hierbij speelt de rol van de bedrijfshulpverleners (BHV’ers) en onze beveiligers van All Access Services een cruciale rol.

Wij zijn essentieel in de eerste minuten van noodsituaties en dragen bij aan een veilige omgeving voor iedereen.

De BHV’ers van All Access Services staan te hulp binnen organisaties en zijn opgeleid om in geval van een calamiteit de juiste hulp te bieden. Ze worden jaarlijks goed getraind in zaken als EHBO, brand- bestrijding en ontruimingsprotocollen.

Zodoende kunnen ze snel en effectief handelen. De aanwezigheid van een BHV’er binnen uw bedrijf kan het verschil maken tussen leven en dood.

Beveiligers, aan de andere kant, richten zich op handhaven. Zij zijn de ogen en oren van uw organisatie en zorgen voor een preventieve aanpak van alle mogelijke veiligheidsrisico’s. Door het toepassen van verschillende beveiligingsmaatregelen zorgen beveiligers ervoor dat een bedrijf zich kan concentreren op haar kernactiviteiten.

Om verdachte activiteiten te kunnen herkennen zijn onze mensen goed opgeleid. Zo hebben ze kennis van crowd control en als ESO beveiligers mogen we toezicht houden op grote evenementen. De BHV’ers en beveiligers van All Access Services communiceren daarom regelmatig met elkaar.

Het belang van goed opgeleide BHV’ers en beveiligers mag dus niet worden onderschat. Het investeren in hun training en ontwikkeling is daarom van groot belang om effectief te kunnen handelen in noodsituaties.

Wilt u meer weten?
Vraag ons naar een offerte op maat.

Gastheren & Vrouwen.

Het voorkomen van vervelende situaties vereist een professionele expertise en toewijding. Dit is waar All Access Services een essentiële rol kan spelen. Wij leveren beveiligingspersoneel voor kleine of grote evenementen zoals beurzen en congressen en werken in de horeca en bij bedrijven als nachtportiers of houden toezicht bij winkels. 

De beveiligers van All Access Services voldoen aan de juiste set kwalificaties en trainingen. Zo heeft  elk team de juiste kennis, inclusief training van specifieke preventieve situaties tot het omgaan met uw gasten en winkeld publiek. 

Onze  belangrijkste verantwoordelijkheid is namelijk het waarborgen van de veiligheid en het bewaken van uw eigendommen.

Vraag hier uw offerte aan.

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor advies op maat!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Veilig werken
dankzij de diensten van All Access Services.


/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /