Wij houden voor u de mangatwacht.

Een mangatwacht, ook wel bekend als een “Confined Space Attendant”, is verantwoordelijk voor het toezicht houden op en het handhaven van de veiligheid tijdens werkzaamheden in besloten ruimtes, zoals tanks, vaten, pijpleidingen en andere nauwe toegangspunten. De mangatwacht is vaak een getrainde professional die op de hoogte is van de geldende veiligheidsprotocollen en procedures.

Wat wij doen.

Een van de belangrijkste taken van een mangatwachter is het waarborgen van een veilige werkomgeving. Dit omvat het controleren van de omgeving op gevaren, zoals giftige gassen, zuurstofgebrek, brandbare stoffen en andere potentiële risico’s. De mangatwacht maakt gebruik van gespecialiseerde instrumenten om de luchtkwaliteit te meten en zorgt ervoor dat alle veiligheidsmaatregelen worden nageleefd voordat er werkzaamheden worden uitgevoerd.

Daarnaast is de mangatwacht verantwoordelijk voor het toezicht op alle personen die de besloten ruimte betreden. Dit omvat het controleren van de kwalificaties en het trainingsniveau van het personeel, het bijhouden van aanwezigheidslijsten en het zorgen voor een goede communicatie tussen alle betrokken partijen. De mangatwacht werkt nauw samen met het team dat in de besloten ruimte werkt en fungeert als aanspreekpunt voor noodgevallen of vragen met betrekking tot veiligheid.

 

Gecertificeerd Personeel

Een mangatwachter van All Access Services is goed opgeleid en thuis met alle veiligheidstechnieken en beschikt over preventie werkmethoden en we leveren mensen de juiste kennis voor elke klus die de meest uiteenlopende apparatuur kan bedienen zoals metingen en veilige bedrijfsprocedures voor uw personeel kan opstellen.

Een mangatwachter kan EHBO toepassen, weet een beginnende brand te bestrijden en een gebouw ontruimen. Ook heeft hij expertise over brandpreventie controles.

Het belangrijkste is het waarborgen van de veiligheid van mensen en eigendommen.

 

Onze diensten.

De dagelijkse kerntaken van een mangatwacht van All Access Services bestaat uit meerdere facetten, 

waaronder  …

  • We voeren actieve handelingen uit bij noodgevallen.
  • Doen preventieve werkzaamheden zoals weghalen van gevaren.
  • Houden goed toezicht en verzorgen de handhaving.
  • Stellen rapportages op en houden lijsten bij.
  • geven van voorlichting aan uw personeel.

Vragen?

We beantwoorden graag al uw vragen.

Graag een offerte?

Vraag hier vrijblijvend naar een offerte, we nemen snel contact op en sturen u dan de juiste informatie toe.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.